Jeg, Charlotte, er indehaver af Nail Cha Bell

november15312jpg

Farve- og stil konsulent

Min baggrund for at have åbnet klinik går helt tilbage til 1991, hvor jeg blev certificeret Beauty for all Seasons Farve- og Stilkonsulent. Med denne skønheds uddannelse solgte jeg hudpleje, makeup og farve- og stiltest via homeparties.

I 1992 tog jeg smykkefirmaet CABOUCHON ind i min forretning. Deres smykker passede perfekt til min stil og jeg solgte rigtigt godt. Det var dejlige tider.

Hvordan jeg kom på negleteknik, ved jeg i dag ikke, men det blev min frihed, min hobby og hvad jeg længtes efter, når jeg var på mit andet job.

CND Basis Akryl

Min uddannelse som CND Akryl negletekniker startede i sommeren 2006. I 2007 bestod jeg basis eksamen, hvor modellens negle forlænges på tipper. Begge hænder støbes med hvide kanter og den ene hånd skal desuden lakeres rød.

CND Master Akryl

Jeg gik hurtigt i gang med min Master uddannelse som bestod af Anatomi og anomali, Balancering, Custom Blended Manicure og Skabelon kurser. Efter eksamen blev jeg Master i akrylnegle og med denne udvidede akryl eksamen åbnede jeg Nail Cha Bell (Negle Charlotte Smukke) den 01.07.2008 i Danmarksgade 25, kælderen i Esbjerg.

Marine Spa Pedicure Master 

Cnd har den skønneste pedicurebehandling med lækre, velduftende, eksfolierende og fugtende produkter. Uddannelse i denne serie er en del af Master eksaminerne.

CND Basis Gelé

Jeg kunne godt tænke mig, at uddanne mig til CND Grand Master, men først skulle jeg igennem Basis Gelé uddannelsen. Den foregår nøjagtig som Basis Akryl uddannelsen. Den bestod jeg uden problemer.

CND GRAND MASTER

I september 2011 var det tid til den største eksamen overhovedet indenfor CND negleteknik. Modellens negle skulle opbygges i gelé. Den ene hånd på tipper og den anden på skabelon. Geléen skulle Custom Blendes, så både den hvide til smilekanterne og den lyserøde til neglepladen, skulle tones til modellens hudfarve, så neglepladen kunne forlænges ud over den naturlige længde. Bagefter skulle en avanceret teoretisk eksamen beståes. Den omhandlede alt indenfor manicure, pedicure, produktkendskab, fileteknikker, støbeteknikker, neglesygdomme osv. Endelig kunne jeg kalde mig CND Grand Master, negletekniker på et avanceret niveau.

CND Shellac

Omkring samme tid så CND Shellac dagens lys. Det produkt revolutionerede hele negleindustrien. Verden og lille Danmark fik produktet på samme dag og jeg var med fra dag 1. Min salon blev Certificeret Shellac Salon. Siden har jeg taget kursus i MasterPainter 1 og 2, hvor der læres forskellige teknikker, så kunderne kan få de flotteste design kreeret i Shellac.

Stiletto
Det vildeste i 2012 var stiletto negle, som skulle være lange, lange og spidse. Det var jeg på to dages kursus i at kreere. Disse negle er dog ikke dem, jeg laver flest af i klinikken.

California Sunless Spray Tan
Allerede i 2012 købte jeg mit spraytan udstyr. Jeg blev privat undervist i min klinik af Jeanette fra Insight Cosmetics Group. I 2014 bestemte ICG at lave et specielt kursus i Spraytan. Det var virkelig avanceret kemi og ingen kunder vil nogensinde ønske at vide de ting. Vi lærte selvfølgelig også at spraye på en måde, så vi kommer over hele kroppen.

Nouveau Contour Mikropigmentering
Jeg ønskede, mine bryn kunne blive flottere, så jeg fik dem pigmenteret i 2013. Sikke en forskel - det ville jeg lære!
Efter grundig undersøgelse af markedet faldt mit valg på Nouveau Contour, som så særdeles seriøse ud.
Jeg startede på kursus i marts 2014 og i løbet af en uge fik jeg lært at pigmentere Powder Brows, Eyeliner, Vippefortætning og Læber. En fantastisk behandling, der gør så stor forskel for kunden.
Siden har jeg været på træningsdage, hvor teknikkerne kunne finpudses med en instruktør ved siden.

Pandhy´s Sugaring hårfjerning
På Beautymessen i Fredericia så jeg første gang sugaring. Mette fjernede hår på min ene arm. Det gjorde overhovedet ikke ondt. Jeg tilmeldte mig kursus med det samme til oktober 2016. Vi havde første dag teori og næste dag praktik. Man kan sige, vi kom i ilden med det samme. Først underben på en model, derefter under armene på en anden model, tanga på en tredie, brazil på en fjerde - og en femte. Herefter viste Mette hårfjerning i ansigtet. Vi havde tid til overs, så vi fjernede hår under armene på hinanden.
Så skulle vi hjem og øve i halvanden måned. Til eksamensdag startede vi ud med hårfjerning i hele ansigtet. Derefter brazil på model med tre mm. korte hår. Arme og hænder med lange sorte hår. Vi bestod alle tre.

Light Elegance
Et nyt gelé mærke har indtaget klinikken.