Louise

GELÉNEGLE
SHELLAC OG NAIL ART
LASH LIFT
FARVE AF VIPPER OG BRYN
HENNA BROW STYLING
HÅRFJERNING
Smilende Louise har altid haft en drøm om at komme til at arbejde i skønheds branchen.

CND Brisa Gelé

Louise er i gang med CND Brisa Gelé uddannelsen og kommer til at kunne lave smukke og holdbare negle forlængelser. Mange modeller har allerede fået flotte negle, så inden længe kan den eksamen bestås.

CND Shellac

Allerede uddannet CND Shellac og med et engagement til at ville blive den bedste til håndmalet Nail Art, er Louise en stor hjælp i klinikken, da rigtig mange kunder ønsker -det lidt ekstra på neglene. Mine faste kunder har opdaget at Louise er ansat, da klinikken er flyttet helt rundt. Der er gang i Louise - og mange idéer.


Lash Lift med farvning af vipper og bryn

Vi skal have Lash Lift i klinikken, var Louises faste beslutning. 

Til Beautymesse i Fredericia fik vi mange gode input til, hvor vi kunne sætte penge i uddannelse. Vi valgte at følge Kenny Ankers råd om at vælge enten SOPH Academy i Jylland eller Lash Bar på Sjælland. De er det bedste på markedet - og når Kenny siger sådan, så følger vi rådet!
Allerede bestået Lash Lift uddannelse ved SOPH ACADEMY og arbejder med deres foretrukne mærke Elleebana. Louise lærte også at farve vipper og bryn.

Perron Rigot Voks

Louise ønskede ikke at fjerne hår på andre - det er ulækkert.
Så jeg købte to vokse hjem og vi fjernede hår i vores egne næser, og en af Louises neglemodeller ønskede hår fjernet i ansigtet, var det ikke så ulækkert mere. Nu er Louise klar til at fjerne hår i hele ansigtet, på ben og arme- ingen problemer.