Booking og priser

www.NailChaBell.OnlineBooq.dk

I Nail Cha Bell findes et bookingsystem med behandlinger og priser, så du kan sidde hjemme i fred og ro og finde en tid til den behandling, der passer dig. Letforståelige beskrivelser til alle behandlinger, så der ikke opstår misforståelser. Er der noget, du ikke forstår, så send en sms på 27 20 64 90 til Charlotte.

Du kan vælge flere behandlinger samtidig

Efter afkrydsning går du tilbage til services og vælger flere behandlinger. Efter afkrydsning føres du videre til tillægsservices. De er vigtige at gennemgå, da de vil være logiske for den behandling, du har valgt.


Tillægs services

For eksempel har du valgt Shellac lakering af fingrene. I tilvalg ønsker du en dekoration, men også aftagning af det gamle Shellac. Glemmer du aftagning, mangler jeg 15 minutter. Så er der ikke tid nok til dekoration. Så læs vejledningerne grundigt. Det hjælper heller ikke, at du i et notat skriver, at du også ønsker aftagning. Det giver mig heller ikke de 15 minutter ekstra. Så husk: Kun det, du bestiller, kan opfyldes.

Ledige tider

Efter dine afkrydsninger af behandlinger, tilbydes du forskellige LEDIGE tider.
Får du ikke tilbudt nogle tider en bestemt dag, er alt booket og du bliver nødt til at tage en anden dag. Du kan booke dine tider tre måneder frem, så ønsker du bestemte tider, må du i gang med kalenderen.

Ændring af booket tid

Ønsker du at ændre eller slette en booket tid: LOGIN i øverste højre hjørne på booking forsiden.
Du kan selv gøre det 24 timer inden tiden. Husk at du har godkendt mine afbudsregler ved bookingen. Hvis der er under 24 timer til din behandling, og du ikke kan komme, skal du sende en sms på 27 20 64 90. Afbud ALLE ANDRE steder registreres ikke.

Jeg modtager kun betaling KONTANT eller på MOBILPAY på 36076