Akryl- og gelénegle

Der er fantastisk mange muligheder for at få flotte negle, ved at lave en forlængelse af naturneglene.


Kunstige negles fremstilling

CND Liquid and Powder er i daglig tale akryl. Produktet fremkommer ved, at en pensel dyppes i akryl væske og derefter i akrylpulver. Denne substans bliver i løbet af få minutter stenhårdt. Mens det endnu er blødt og modellerbart formes produktet på neglen til en kunstig negl. 

Er du neglebider, eller har du problemnegle med opererede eller ituslåede storetå negle, kan det manglende stykke opbygges i akryl. En løsning som rigtig mange vælger.

Gelé er til gengæld et færdigt produkt, der tages med pensel ud af en krukke. Påføres neglen som derefter skal hærdes i UV lampe eller LED lampe. Gelé kan brænde ved hærdning, hvis neglene ikke er sunde. Derfor vælges oftest akryl til de skadede negle.

Opfyldning

Efter to til tre uger er dine naturnegle groet, så det er tid til en opfyldning, hvor det udgroede område fyldes op med nyt produkt.

Har du fået håndstøbte franske negle, vil den franske kant med tiden gro ud over fingerspidserne. Så skal der laves balancering af neglene, hvor det meste af produktet files væk og nye kanter støbes.


Den helt NØDVENDIGE BASIS hjemmepleje

For den bedste holdbarhed SKAL neglene olieres med CND Solar Oil minimum to gange DAGLIGT!

Er neglebåndene i en elendig forfatning, kan Cuticle Eraser klare helingen ved brug minimum to gange DAGLIGT!

Har du ekstremt tørre og sprækkede områder omkring neglene, anbefales Pro Skin Feet Intensive Callus Hydration, som er ekstremt fugtgivende og som navnet angiver, er et produkt til udbedring af tørre og sprukne områder. WE LOVE IT.


Bestil din tid her, hvor du også kan se alle priser:

www.NailChaBell.OnlineBooq.dk