Charlotte indehaver 


Jeg har en alenlang uddannelses- og kursus oversigt startende i 2006 nedenfor. Ønsker du nærlæsning er det en mulighed, men her er i korte træk, hvad du kan forvente fra mig:


CND GRAND MASTER: AKRYL, GELÉ NEGLE FORSTÆRKNING OG FORLÆNGELSE MED SPECIALE I NEGLEBIDERE

SPECIALE I REPARATION AF STORETÅ NEGLE

CND SHELLAC: FINGRE OG FUSSER
CND CREATIVE PLAY GELPOLISH: FINGRE
CND VINYLUX: PÅ BØRN OG UNGE
NAIL ART: KOM MED DIN IDÉ

HÅRFJERNING: 
 PANDHY'S SUGARING OG HEVI SUGARING
 PERRON RIGOT VOKS

BRYN OG VIPPER:
 HENNA BROW STYLING
 LASH LIFT
 BROW LIFT  

Du bestiller tid på www.NailChaBell.OnlineBooq.dk


Mine uddannelser

CND Basis Akryl

Min uddannelse som CND Akryl negletekniker startede i sommeren 2006. I 2007 bestod jeg basis eksamen, hvor modellens negle forlænges på tipper. Den ene hånd støbes med hvide kanter og den anden hånd støbes i gennemsigtig og skal desuden lakeres rød.

CND Master Akryl

Jeg gik hurtigt i gang med min Master uddannelse som bestod af Anatomi og anomali, Balancering, Custom Blended Manicure og Skabelon kurser. Efter eksamen blev jeg Master i akrylnegle og med denne udvidede akryl eksamen åbnede jeg Nail Cha Bell (Negle Charlotte Smukke) den 01.07.2008 i Danmarksgade 25, kælderen i Esbjerg.

Marine Spa Pedicure Master 

Cnd har den skønneste pedicurebehandling med lækre, velduftende, eksfolierende og fugtende produkter. Uddannelse i denne serie er en del af Master eksaminerne.

CND Basis Gelé

Jeg kunne godt tænke mig, at uddanne mig til CND Grand Master, men først skulle jeg igennem Basis Gelé uddannelsen. Den foregår nøjagtig som Basis Akryl uddannelsen. Den bestod jeg med et flot tital.

CND GRAND MASTER

I september 2011 var det tid til den største eksamen overhovedet indenfor CND negleteknik. Modellens negle skulle opbygges i gelé. Den ene hånd på tipper og den anden på skabelon. Geléen skulle Custom Blendes, så både den hvide til smilekanterne og den lyserøde til neglepladen, skulle tones til modellens hudfarve, så neglepladen kunne forlænges ud over den naturlige længde. Bagefter skulle en avanceret teoretisk eksamen bestås. Den omhandlede alt indenfor manicure, pedicure, produktkendskab, fileteknikker, støbeteknikker, neglesygdomme osv. Endelig kunne jeg kalde mig CND Grand Master, negletekniker på et avanceret niveau.

CND Shellac

I maj 2010 så CND Shellac dagens lys. Det produkt revolutionerede hele negleindustrien. Verden og lille Danmark fik produktet på samme dag og jeg var med fra dag 1. Min salon blev Certificeret Shellac Salon. Siden har jeg taget kursus i Master Painter 1 og 2, hvor der læres forskellige teknikker, så kunderne kan få de flotteste design kreeret i Shellac.

Stiletto

Det vildeste i 2012 var stiletto negle, som skulle være lange, lange og spidse. Det var jeg på to dages kursus i at kreere. Disse negle er dog ikke dem, jeg laver flest af i klinikken.

California Sunless Spray Tan

Allerede i 2012 købte jeg mit spraytan udstyr. Jeg blev privat undervist i min klinik af Jeanette fra Insight Cosmetics Group. I 2014 bestemte ICG at lave et specielt kursus i Spraytan. Det var virkelig avanceret kemi og ingen kunder vil nogensinde ønske at vide de ting. Vi lærte selvfølgelig også at spraye på en måde, så vi kommer over hele kroppen.


Pandhy´s Sugaring hårfjerning

På Beautymessen i Fredericia så jeg første gang sugaring. Mette fjernede hår på min ene arm. Det gjorde overhovedet ikke ondt. Jeg tilmeldte mig kursus med det samme til oktober 2016. Vi havde første dag teori og næste dag praktik. Man kan sige, vi kom i ilden med det samme. Først underben på en model, derefter under armene på en anden model, tanga på en tredie, brazil på en fjerde - og en femte. Herefter viste Mette hårfjerning i ansigtet. Vi havde tid til overs, så vi fjernede hår under armene på hinanden.
Så skulle vi hjem og øve i halvanden måned. Til eksamensdag startede vi ud med hårfjerning i hele ansigtet. Derefter brazil på model med tre mm. korte hår. Arme og hænder med lange sorte hår. Vi bestod alle tre.

Light Elegance

Et nyt gelé mærke har indtaget klinikken. Vi er meget begejstrede, for der er mange forskellige viskositeter og farver, og så holder det fantastisk på kunderne.

elleebana Brow Henna Styling

Ved Brow Henna Styling måles ansigtet op med en sytråd påført en sort farve. Derefter tegnes brynene op med hvid blyant og den blandede hennafarve lægges på i en meget skarp optegning. Virker i cirka 25 minutter. Farven aftages med vand, hvorefter der lægges en lille bryn makeup, så brynene er virkelig flotte.

elleebana Lash Lift og Brow Lift

ELLEEPLEX PRO FUSION er de nyeste produkter til Lash- og Brow Lift. På kurset blev vi to kursister først undervist i teori selvfølgelig. Derefter så vi på, mens Sandi (fra BLOOME i Grindsted) kreerede det smukkeste Lash Lift på en model. Det så ret nemt ud, så vi fik hver to modeller,  som også fik virkelig smukke vippebuk.


Til eksamen kan du dumpe - til kursus får du diplom for deltagelse

Herunder ses et udvalg af mine mange eksaminer og endnu flere kurser.