LASH LIFT, BROW LIFT OG BROW STYLING

Lash Lift med farve og serum

Formålet med Lash Lift er at få vipperne til at syne længere og samtidig åbne øjnene. Billedet viser det ret godt. Intet kunstigt er sat på. Det er egne vipper, der behandles.

Først måles vipperne og den korrekte skabelonstørrelse limes på øjenlågene. 
Vipperne limes på skabelonen, hvorved de får den ønskede bue. 

Vipperne behandles med elleebanas produkter.
 
Skabelonerne aftages med vand og vipperne farves og serumbehandles. 

Behandlingen holder 5 - 8 uger. Efter 7 uger kan dine vipper behandles igen.
Brow Lift med farve og serum

Formålet med Brow Lift er at få hårene så fleksible, at de nemt kan reddes og sættes i den ønskede facon med Brow Gel.

Brynhårene behandles med elleebanas skønne produkter.
Når hårene er fleksible, redes de opad for mere fylde. 

Brynhårene farves og serumbehandles. 

Behandlingen holder 5 - 8 uger. Efter 7 uger kan dine bryn behandles igen.


Sanzi Beauty

Få smukke, velplejede øjenvipper- og bryn

Tre af de absolut bedst sælgende produkter er Eyelash Growth Serum, Eye Zone Conditioner Serum samt Eyebrow Enhancing Serum. Den perfekte pakke til stærke, lange og fyldige øjenvipper- og bryn.

Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. Nomineret til Danish Beauty Award 2021.

Eyebrow Enhancing Serum er til dig, som ønsker et bryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at bruge Eyebrow Enhancing Serum én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst. Efter 8-16 uger kan du se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere. I bryn serum er der produkt til 2-3 måneder ved brug 2 gange om dagen. Dette påføringsinterval giver den hurtigste effekt.

Eye Zone Conditioner Serum

Er en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Bryn- og vippeplejen er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Desuden er produktet 100% vegansk.


Sådan bruger du de tre produkter sammen

Start med at rense din hud. Påfør derefter Eyebrow Enhancing Serum på dine øjenbryn samt Eyelash Growth Serum på din øverste vippekant. Vent 2-3 minutter og påfør derefter Eye Zone Conditioner Serum på dine øjenvippers længde og dine øjenbryn.

Husk, at for den bedste effekt skal Eyebrow Enhancing Serum og Eye Zone Conditioner Serum bruges to gange dagligt. Vi anbefaler morgen og aften.

Bestil tid til din behandling her